13 Mayıs 2009 Çarşamba

Mayıs güzeldir :)


Ara vere vere bir hal olduk...

İş güç tam gaz devam, bloga is ara , haksızlık yapıyorum aslında...
NAz büyüyor, kocaman bir cadı oluyor, hergün kendini aşıyor, ayrı post atıla....

1 MAyıs 3 gün tatil babasızdık, ama dolu doluydu... 1 gün evde pinekledik, ama mutlu mutlu , ne ihtiyacımız varmış kızımın da benim de anlatamam... 2. gün Çengelköy'e gittik Sinem- Mert ve biz, Devrim-Ruzgar'lara, oradan kardeşin evine, oradan tekrar evimize kıtalar arası yolculuğumuzu yaptık.


Pazar Berrak'ın 2 numara ama 2 taneciğin bir tanesi Kuzey'in doğumgününe. Naz kudurdu , ben eski dostlarla hasret giderdim.


Ertesi gün hızımızı alamadık, Sİnem ve Devrim'le lal rengi bir akşam yemeği, üstüne gece yarısına kadar Sinem'le kahve keyfi... Yaşasın bekarlık :)




Bu haftasonu çifte güzellik... PAzar hem anneler günü hem de doğumgünümdü... 30'a bastım, şaka gibi...




Cumartesi günü kızımız ve teyzesini de kapıp Sultanahmet, Kapalıçarşı yaptık : Naz arabasında pek bir usluydu. Şark kahvesini ne özlemişiz... Biz kahveleri hüplettik, Naz portakal suyunu ... beni çok mutlu eden bir sürpriz oldu Muhabet azıcık parası ile bana pasta almış geldi akşamüstü , çok duygulandırdı beni....Gecesine fasıl yaptık, Beyoğlu yaptık kendi kendimize...

Ama asıl Pazar akşamı yaz bize yüzünü gösterdi, bu senenin ilk açık hava balık keyfini yaptık dostlarla... Yeşilköy'de kilisenin yanındkai balıkçılar sokağından açık havada rakı-balık... Sanki Dalyan'daydım, en sevdiğimden. Dünyaya bedeldi, sağol aşkım... Bir kere daha aslında ne kadar ufak şeylerden mutlu olduğumuzu , dünyanın bazen vız geldiğini hatırlattın bana, ve bunu karşına alıp nutuk çekmeden yaptın :)

İyi ki varsınız yaşam koçum ve minik pırlantam...

Asıl bomba bu haftasonu, yine son dakika , yumurta-kapı programındayız... BEcerebilirsek ilk defa Naz'ı babaanne gözetimine bırakıp kaçamak yapacağız 3 gün... Dilimi ısırıyorum günlerdir, bakalım. İstikamet mi? Henuz belli değil desem... Domuz gribi korkusundan kaldık canım yurdumda, bakalım göreceğiz...