20 Ocak 2009 Salı

16 ay 19 gün sonra ilk defa...

Posted by Picasa
Dün gece 16 ay 19 gün sonra ilk defa gece seni yanıma alıp uyudum. Çoğu ebeveynin şikayetçi olduğu, bizim de alışmanı istemediğimiz ama bir defa bari olsa dediğimiz bir şeydi. Yatmazsın bizimle, illa odanı gösterir yatağını istersin. Yine öyle başlayan gece uykusu , gecenin ortasında bizim odaya taşındır. Maalesef baban kaçırdı...
Kokumu istedin, 3 azı birden kabardı, uykuya daldığın halde yokluğumu hissettikçe beni çağırdın, kimseyi istemedin. Dayanamayıp yanıma getirince de elini yüzüme atıp, beni kontrol ederek orada mıyım diye, mışıl mışıl uyudun. Sabah uyandığımızda bile kucağımdan inmek istemedin.
Çabuk çıksın dişler, öksürük geçsin, baba gelsin, haftasonu olsun, sen yine aramızda uyu, ama bu sefer keyfi ve tek defalık...
P.S: Fotoğraflar Naz'ın yeni eğlencesi jimnastik. Köprü kurmaya çalışıyor. Ben dur, incitme kendini falan diyecek oluyorum, anneanne bırak çocuğu esnesin, hareket etsin diyor. Kendi kendine köprü, takla...vs. Hiç oğlum yok diye üzülmüyorum, kızım sağolsun yaşatıyor bana o hissi :)

6 yorum:

Primarima dedi ki...

Vay bıcırık vay bu ne acele köprü kurmalar filan:)Elif bu kız 2 yaşına gelince herhalde koltuk tepelerinden atlayacak yada bi bakmışsın amuta kalkıyor :)

Geçmiş olsun, bir an önce çıksın bu zorlu dişler.

Elif dedi ki...

az kaldı Ebru az... :)

pinarbk dedi ki...

Bize ihtiyaçları olduğu her an dilerim böyle yanlarında olabiliriz. Tadını çıkar. Zaten bir gün yanımızdan uçacaklar...

Elif dedi ki...

Çok anlamlı bir temenni Pınarcım, hepimize hepimize...

KEO dedi ki...

Biz hergün sabaha karşı alıyoruz yanımıza.İlk zamanlar sabaha kaar uyurdu yatağında, ama büyüdükçe herşeyin farkına vardıkça bizimle olmayı ister oldu.Odasında uykusu kaçmışken, yanımıza aldığımda aynen beni eliyle yokluyor, babasını tekmelerle:)Tamam burdalar diyip küt diye uyuyor bir anda biz de şaşırıyoruz:)

Elif dedi ki...

bu sabah saat 6'da aynısı oldu , 7'de uyanıyor zaten, aynı yola girdik korkarım Ozgur :)