11 Şubat 2009 Çarşamba

Aile saadeti

Aile saadetimiz :) non-stop devam ediyor. Annem ve anneannem 18 gün kaldı bu sefer bizlerle... Bakıcı değişikliği, zorunlu gözlemcilik görevi derken 18 gün geçmiş, sanki 2 gün kaldılar... Mygym'e gittiğimiz haftasonu dayımlar geldi. Selen ve Ceren'i Pazar günü gösteriye götürecektik ama , ama önlerde yer bulamadık gösterinin ilk Pazar'ı, biz de Naz'ın sıkılacağını düşünüp vazgeçtik... O haftasonu tam 11 kişi kaldık bizde, dedim ya aile saadeti. Bir kısım kayak tatiline, kalanlarda eve güneye gitti.
Hala Naz'ı yalnız bırakamıyoruz, içimiz el vermiyor, aslında bir olumsuzluk yok, sadece alışma süreci, bizim rahatlama sürececimiz, bir süre daha böyle...Şimdi aşkısının annesi geldi, aile saadetine devam :)
İlk defa bu kadar uzun süre ailerle oluyoruz kendi adımıza, küçük yaşlardan beri yalnız yaşamaya alışkın 2 kişiyiz biz ( küçük derken 17 iken gitmişiz ikimiz de üniversiteye evden ayrılıp...) Söz konusu yavrunuz olunca insan alışkanlıklarını bile unutuyor, ne garip, yeter ki o iyi olsun diyorsun... Allah aileleri eksik etmesin başımızdan, sıkışınca yine onlar koşuyor yavrularının yavrularına...

Hiç yorum yok: